Mazlum Administrators
Mesaj Sayısı : 335 Nerden : Antalya Meslek : WebMaster Kayıt tarihi : 26/11/07
| Konu: Forum Kuralları Ptsi 26 Kas. 2007 - 21:23 | |
| 1- Sitede küfür,kavga,huzursuzluk çıkartacak sözler sarfetmek KESİNLİKLE YASAKTIR!
2- Sitemizde başka sitelerin reklamını resim,video,mp3 vs yollarıyla yapmak kesinlikle YASAKTIR!
3-Daha önce üye olup,sonra cezalandırılan üyelerin Tekrardan üyelik Almaları YASAKTIR!
4- Bir konuya yaptığınız yorumlar anlaşılır olmalı "dfdfaahgf" şekilde olmamalıdır.
5- Sitemizde Siyasi,Dini Tartışmalar Kesinlikle YASAKTIR!
6- ChatBox'da Küfür etmek,kişileri aşağılamak Ve MSN adresi vermek,İstemek kesinlikle YASAKTIR!
7- Yeni Konu Açmadan önce,araştırılmalıdır,Benzeri Konular uyarmadan silinir.
8- Üye nickleri Küfür içeren,reklam içeren üyelikler Kesinlikle Silinir!
9- Admin'lere Şu kişiyi neden mod yaptınız,Görevimi neden aldınız diye Konu açmak yasaktır.Özel bir sitedir,görev verip,almak Site sahibinin Tekeline Kalmıştır...
10- Futbol bölümünde,Herhangi bir takıma Aşagılayıcı sözler sarfetmek Kesinlikle YASAKTIR!
Son Olarak bu kurallara uymadan kişiler,ihtar verilmeden Siteden uzaklaştırılır...
En son tarafından C.tesi 26 Ocak 2008 - 21:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
|
ebush Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 13 Yaş : 35 Nerden : ViYana Meslek : öGrenCi :D Hehee Hobi : pC Kayıt tarihi : 29/11/07
| Konu: Geri: Forum Kuralları Perş. 29 Kas. 2007 - 19:51 | |
| | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Forum Kuralları C.tesi 1 Ara. 2007 - 23:33 | |
| evet dikkat ederiz, çünkü kurallar uyulması çok zor olan kurallar değil.zaten tüm forumlarda bu kurallara uymak şart. |
|
!kartanesi! Süper Üye
Mesaj Sayısı : 284 Yaş : 30 Nerden : SaKaRyA Meslek : lise Hobi : ooo dolu dolu şeyler.. Kayıt tarihi : 27/12/07
| Konu: Geri: Forum Kuralları Cuma 11 Ocak 2008 - 13:02 | |
| yanii uyamamakta birşey yok.. | |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Forum Kuralları Paz 13 Ocak 2008 - 23:48 | |
| Yaa Mazlum şu ikinci kurala kimse uymuyor.Ve benim sinir katsayım git gide artıyor.Hadi imla kurallarına bende tam uymuyorum.Yani yazarken nokta virgül fazla bakmıyorum ama Allah aşkına bana yetki ver şu w,q,x harflerini kullananlara uyarı veriyim.Sözle uyarı yaptığım hiç kimse takmadı. |
|
Mazlum Administrators
| Konu: Geri: Forum Kuralları Ptsi 14 Ocak 2008 - 18:07 | |
| - nihan demiş ki:
- Yaa Mazlum şu ikinci kurala kimse uymuyor.Ve benim sinir katsayım git gide artıyor.Hadi imla kurallarına bende tam uymuyorum.Yani yazarken nokta virgül fazla bakmıyorum ama Allah aşkına bana yetki ver şu w,q,x harflerini kullananlara uyarı veriyim.Sözle uyarı yaptığım hiç kimse takmadı.
tamam nihan uymuyanları uyar eğer birdaha yapıyorsa bana söyle banlarız | |
|
Mazlum Administrators
| Konu: Geri: Forum Kuralları C.tesi 26 Ocak 2008 - 21:19 | |
| Forum Kuralları Yenilenmiştir | |
|
Hasan Administrators
Mesaj Sayısı : 61 Yaş : 34 Nerden : Gümüşhane Meslek : Öğrenci Hobi : Rafet El Roman, İzel, Arka Sıradakiler ve OKS Anneleri Kayıt tarihi : 08/02/08
| Konu: Geri: Forum Kuralları Salı 19 Şub. 2008 - 11:05 | |
| | |
|